Llistosella és una plataforma dinàmica de serveis editorials dedicada a l’edició en paper i en formats digitals, la creació de continguts i la consultoria i l’assessorament en els àmbits editorial, del coneixement i de la divulgació.

Comptem amb una xarxa de col·laboradors amb formació i experiència específica en diversos sectors: editorial, científic, lingüístic, pedagògic, disseny i maquetació, audiovisual, programació, comunicació…

Per a cada projecte organitzem un equip de treball exclusiu, específic i multidisciplinari per tal de poder oferir el millor servei a cada client, segons les seves necessitats, les característiques del projecte i els seus recursos.

El nostre principal objectiu és proporcionar sempre un servei de qualitat, perquè tenim com a prioritats bàsiques l’eficiència, la creativitat i el compliment dels calendaris i pressupostos acordats.

Laura Domínguez Llistosella, llicenciada en biologia i professional del sector editorial des de fa 15 anys, és la impulsora de Llistosella – edició · creació · consultoria. Podeu consultar el currículum al Linked..

Josep Aranda Pedrosa, llicenciat en filologia hispànica i professional del sector editorial des de fa més de 10 anys, és el responsable dels projectes de llengua i literatura a Llistosella – edició · creació · consultoria. Podeu consultar el currículum al Linked..